Candid: soțul lui Gretchen vorbește cu mândrie despre creșterea stimei de sine după operație

O saxofonist Esdras de Souza, soțul lui Gretchen, lasă evident că stima de sine nu este în plină expansiune. Un turbinada se deve – le grande parte – às mudanças que ele realizou na aparência.

Em interviu recent ao Domingo Espetacular, Esdras revelou que fez oito pl. pl. sticas-de procedimentos Est. nu rosto la Mc. cirurgias maiores para definir o corpo-desde que se casou com a cantora, em setembro de 2020.

„Fiz queixo, mandibulă, tirei rugas da testa,” citou ele durante a conversa. Cu toate acestea, este necesar să se efectueze o serie de teste de laborator pentru a determina dacă este necesar să se efectueze un test de sânge pentru a determina dacă este necesar să se efectueze un test de sânge pentru a determina dacă este necesar să se efectueze un test de sânge pentru a determina dacă este necesar să se efectueze un test de sânge pentru a determina dacă este necesar să se efectueze un test de sânge. Perioada Nesse, ele ainda emagreceu dez quilos. „Estou me sentiindo assim, um principe maravilhoso, drăguț!”, disse.

Artistul a mai spus, prin Instagram, că înainte de a muta sofia cu probleme de sănătate fizică și mentală.

„Como eu era nunca foi e nunca seria sin. Como eu era S ” M „trazia noites mal dormidas”, „frustra” Est ” („em todos os sentidos”), „psicol” e „muito mau humor”, „afirmou”.

„Ainda bem que n Mc. Am vrut să fiu fericit și frumos și nu voi mai fi niciodată așa cum am fost”, a spus el.

În August, Esdras și Gretchen au trecut din nou prin două Arte Plastice: un lipo HD și un renuvion cirurgia chamada – potrivit cântăreței, această procedură este o noutate pe piața estetică și este folosită pentru a „încorda pielea de la lăsare”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.