Feriți-vă de Ochiul lui Odin – Noua miniserie comică care vine în iunie

Fanii tuturor lucrurilor nordice vor avea șansa de a citi o poveste despre vikingi, troli, giganți de îngheț și Valkyries, în timp ce lansările de benzi desenate image Beware The Eye Of Odin în iunie. Această miniserie cu patru numere este de la scriitorul Doug Wagner cu artistul Tim Odland și coloristul Michelle Madsen.

Feriți—vă Ochiul lui Odin urmează un prinț Viking care, atunci când descoperă Ochiul lui Odin, trebuie să se angajeze într-o căutare chinuitoare pentru a-l returna proprietarului său de drept-sau se confruntă cu o moarte de furuncule și decădere. Alături de el sunt un războinic cu un singur braț trecut de vârsta lui și o femeie războinică convinsă că este Valkyrie. Urmează un haos monstruos.

„Abia aștept ca oamenii să vadă această carte”, a spus Wagner. „Toată chestia asta a început cu Tim și cu mine stând la un Taco Bell încercând să vină cu ceva pentru el și cu mine să lucrăm împreună”, a spus el că ar vrea să facă ceva cu Vikingii și monștrii (Tim este de fapt descendent din vikingii din viața reală apropo). Am fost ca, ‘sunt în, dar numai dacă vom ajunge să pună propria noastră rotire pe toți acei monștri nordici, creaturi, și în special pitici. Vreau să mă droghez cu piticii. Nu am părăsit Taco Bell timp de patru ore după aceea.”Odland adaugă:” a fost foarte distractiv pentru mine! A fost ocazia perfectă să mă bucur de lumea mitologiei nordice și să aduc un omagiu acelor aventuri Ray Harryhausen pe care le iubesc atât de mult.”

Feriți-vă de Ochiul lui Odin #1 (Diamond Code APR220066) va fi disponibil la magazinele de benzi desenate miercuri, 22 iunie. De asemenea, va fi disponibil ca descărcare digitală. Vă rugăm să vizitați Image Comics pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns