Tatc Werneck îl arată pe Rafael Vitti cu fiica ei și se declară

Tatari Werneck aduce un omagiu emoționant soțului ei, Rafael Vitti, împreună cu fiica cuplului
Casa prezentatorului și umoristului Tatskormulk Werneck și a actorului Rafael Vitti continuă să petreacă! În octombrie anul trecut, celebrul cuplu a sărbătorit două date foarte importante pentru familie. Au împlinit trei ani de căsătorie și cei trei ani de viață ai, deocamdată, singurei fiice a cuplului, Clara Maria.

Ziua de naștere a moștenitoarei a fost sărbătorită cu o petrecere superbă cu tema „Unicorn”. Anul acesta a fost primul în care fetița a primit mulți invitați, printre rude și prieteni, pentru a sărbători data.

După câteva zile, a venit rândul tatălui Rafael Vitti să împlinească încă un an de viață. Actorul ajunge la vârsta de 27 de ani primind un frumos tribut de la soția sa. Tatsimbrok Werneck s-a asigurat să-i propună soțului ei, arătând fotografii frumoase de familie. În text, ea a vorbit despre dragostea ei și despre importanța lui Rafa în viața ei și a fiicei sale. Dar, desigur, umoristul nu a ratat șansa de a se distra.

„Astăzi este ziua de naștere a bărbatului care mi-a îndeplinit visul de a construi o familie. Tipul care cere afecțiune în fiecare zi la miezul nopții și jumătate. Îl învață pe poo să fie curajos. El a învățat caca să miroasă toate plantele. Plantare. Respectarea naturii. El skateboard-uri și prinde valuri și iese atât de pisica din mare că eu cred ‘ Dumnezeul meu . Se pare ca aceste Globo telenovela heartthrobs’. Apoi îmi amintesc că este cu adevărat”, a scris celebrul despre Rafael Vitti.

De asemenea, tatc a declarat: „întotdeauna mă întrebi de ce m-am îndrăgostit de tine. Instinctul meu de nemernic mă face să vreau să răspund la abdomen și pelvis. Dar adevărul este că, când am văzut cum tratezi oamenii, natura, animalele și copiii, am fost sigur că te confrunți cu o ființă specială. Îmi placi foarte mult. Ești cel mai bun soț din lume (după o jumătate de zi. Înainte de asta, vă rugăm să vă îmbunătățiți)”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.